CégismertetőBite Pálné dr.
A Vibrocomp Kft alapítója
Dr. Bite Pál Zoltán
PhD, MSc, MBA
A Vibrocomp Kft cégvezetője

Vezető szakértelem a környezetvédelem minden területén!


Vibrocomp Kft magyar családi vállalkozás, melyet 20 éves magyar és 3 éves nemzetközi, a környezetvédelem területén szerzett gyakorlattal, 1992-ben alapítottak magyar szakemberek. 

Bite Pálné dr. a Vibrocomp Kft. alapítója és ügyvezetője a Magyar Mérnök Kamara környezetvédelmi tagozata minősítő bizottságának elnöke. Szakmai pályafutása során kiváló kapcsolatot alakított ki szerte az országban a környezetvédelmi hatóságokkal, engedélyező szervekkel és természetesen a civil szervezetekkel.  


Küldetésünk

 

Küldetésünk fő elemei korszerű, új technológiával, a lehető legjobban képzett szakembercsapattal a zaj-, levegő- és rezgésszennyezés hosszú távú csökkentése. Környezetbarát technológiák fejlesztésekben való aktív részvétel. Környezetvédelem területén végzett elsősorban saját kutatások alkalmazása a mindennapi hazai és a nemzetközi szakértői munkában.

Infrastrukturális beruházásokhoz kapcsolódó teljes körű környezetvédelmi szaktervezés, környezetvédelmi engedélyek legrövidebb úton történő megszerzése.

 

A Vibrocomp Kft az elmúlt több mint, tíz évben meghatározó szerepet vívott ki magának a hazai, és fontos szerepet anemzetközi zaj- és környezetvédelem területén. Számos kiemelkedően fontos hazai infrastrukturális beruházáshoz mi készítettük a környezetvédelmi hatástanulmányt, akusztikai munkarészt.

A Vibrocomp Kft a munkatársai kiváló szakmai felkészültsége, a Magyarországon egyedülálló fejlettségű és mennyiségű műszer és szoftverállománya mellett, a 2004-ben bevezetett ISO:9001 minőségbiztosítási rendszerrel is garantálja a kimagasló minőségű munkavégzést, azaz tisztelt Ügyfelünk elégedettségét a szolgáltatásainkkal kapcsolatban.

A Vibrocomp Kft előnyei

  • Kiváló szakmai felkészültség, több mint 22 év szakmai tapasztalat
  • 100%-os sikertényező /eddig minden általunk készített engedélyezési dokumentációra kiadták a szükséges engedélyt
  • Engedélyezési dokumentáció „útjának végigkísérése” az engedélyezési eljárás során az illetékes hatóságoknál
  • Egyedülálló fejlettségű és mennyiségű műszer és szoftverállomány
  • ISO minősítés
  • Kedvező díjszabás
  • Kimagasló referenciák