Hírek


Új projektek oldal

Posted on 2023.01.01.

Honlapunk egy új projektek oldallal bővül. Az oldal célja részletes bemutatást adni a Vibrocomp által végzett projektekről. Jelenleg elsősorban a nemzetközi irodáink zászlóshajó projektjeit mutatjuk be. A feltöltés folyamatos hétről hétre új projektekkel fog az oldal bővülni. Az újdonság egyelőre kizárólag az EU(English) oldalon érhető el, később természetesen a hazai projektek is fel fognak kerülni. 

Vibrocomp (Épület) akusztika a katari foci vb-n!

Posted on 2022.12.13.

Kiválasztott épületakusztikai projektek

Adatot gyűjtünk a BP - Varsó nagysebességű vasút környezeti hatástanulmányához

Posted on 2022.11.14.

A zaj és rezgésmérési pontokat 7,5m, 15m és 25m-re helyeztük a vágánytól. Rezgésre még egy szenzort ragasztottunk a sínre. A mérést a Párizs - Strasbourg TGV vonal egy olyan szakaszán végeztük, ahol a szerelvények sebessége meghaladja a 320 km/h-t.

Kép:
Kollégánk Kubányi Attila ellenőrző mérést végez.

Megnyitottuk a bakui irodát ezzel belépve a közép-ázsiai régió piacaira.

Posted on 2022.10.19.

Torma Tamás Magyarország Azerbajdzsánba akkreditált nagykövete, Dr. Bite Pál Zoltán, Moad Makboul - VIBROCOMP

 

Társaságunk ebből az alkalomból rést vesz a Bakubild 2. Rebuild Karabakh kiállításon. A kiállitáson való részvétel támogatását köszönjük a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökségnek.

 

Esemény dátuma: Full Day 19-21 October at the Baku Expo Center
Vibrocomp Közép-Ázsiában

Társágunk folyamatosan fejlődik, bővül idehaza és külföldön egyaránt. Folyamatosan keressük az új piacokat. A sikeres 2007-es román, majd a 2013 és 2016-os arab nyitások után, hosszas előkészítést követően elérkezettnek láttuk az időt. Elindítjuk a saját bakui központú közép-ázsiai térséget kiszolgáló irodánkat. 

A nyitás alkalmából társaságunk részt vesz a 2nd REBUILD Karabakh Expo-n. A kiállítást Október 19-22. között rendezik Bakuban, Azerbajdzsán fővárosában. A kiállitáson való részvétel lehetőségét köszönjük a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökségnek.